2021 nov - Prijswijzigingen per januari 2022

Door de wereldwijde stijgende vraag naar producten en grondstoffen in combinatie met de sterk verhoogde energie- en transportkosten hebben onze leveranciers de prijzen verhoogd en/of aangekondigd dit op korte termijn te gaan verhogen. Centercon zal vanaf maandag 3 januari 2022 de prijzen van diverse productgroepen aanpassen. Voor de LG producten worden de wijzigingen per 1 februari verwerkt. De gemiddelde prijsstijging zal circa 6% bedragen.

Daarnaast is Centercon genoodzaakt de prijzen van diverse productgroepen, die al reeds verhoogd zijn door onze leveranciers, aan te passen. Dit is van toepassing op alle orders die na 3 januari 2022 worden uitgeleverd. Tevens zijn we genoodzaakt om onze order- en verzendkosten te indexeren. De nieuwe tarieven kunt u vinden op onze website.

Overzicht prijswijzigingen
Binnen de productgroep kunnen de prijzen van individuele artikelen variëren. Daarom adviseren wij u om altijd het artikelbestand te downloaden. Centercon biedt haar artikelbestanden in verschillende bestandsformaten aan via 
2BA.nl en artikelbeheer.nl. Meer informatie hierover vindt u hier.
Het bestand zal beschikbaar zijn vanaf 1 februari 2022.

Mijn Centercon
Wij adviseren u om via onze webshop uw actuele conditiebestand te downloaden. Indien u nog geen 
Mijn Centercon account heeft, kunt u uw persoonlijke inloggegevens aanvragen via onze website.

Persoonlijke service
Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten? Neem contact op met uw Centercon contactpersoon of bel met één van onze vestigingen. Wij staan graag persoonlijk voor u klaar!


 

Omschrijving Link
Brief prijsaanpassingen per 3 januari 2022

Klik hier