2021 mrt - De Centercon App is vernieuwd

Profiteer van mobiele toegang tot het online systeem van Centercon, altijd en overal

Met deze app kunt u onderweg op ieder moment controleren welke artikelen beschikbaar zijn, actuele orders oproepen of een bestelling plaatsen. U bent dus flexibeler dan ooit.

Via een eenvoudige zoekopdracht kunt u prijsinformatie van artikelen opvragen en de beschikbaarheid controleren. De gedetailleerde artikelinformatie toont u bovendien op welke vestigingen het artikel voorradig is. Met 1 klik kunt u de geïntegreerde navigatie in het voorraadoverzicht starten en wordt u direct naar het dichtstbijzijnde magazijn geleid.

Met de app van Centercon heeft u toegang tot precies die onderdelen van het Centercon Online systeem die u onderweg nodig heeft. Overzichtelijk weergegeven en bijzonder gebruiksvriendelijk.

Een overzicht van de functies:

  • snel gedetailleerde prijs- en voorraadinformatie vinden van onze artikelen
  • eenvoudig artikelen bestellen, ook met de geïntegreerde barcodescanner
  • gemakkelijk bekijken van orders, offertes en facturen

Wat is er nieuw?
In deze versie kunnen de artikelen beter worden gevonden met een handige zoekboom. Ook worden steeds meer foto's van artikelen toegevoegd en er kan gezocht worden via filters. Middels deze update zijn wat foutjes opgelost waardoor de App nu beter functioneert.

Download de Centercon App vandaag nog!

  

Vraag uw inlogcode aan via dit formulier of via sales@centercon.nl.
Neem ook contact met ons op om uw persoonlijke artikeletiketten te ontvangen voor gebruik in uw eigen magazijn. U kunt deze etiketten met uw telefoon scannen en zo eenvoudig uw voorraad aanvullen.