2021 mei - Nieuw in ons assortiment: Evo-Cover omkastingen en Soleco trillingsdempers!

Profiteer nu van onze actie:
Bij bestelling van 1 of meerdere Evo-cover omkastingen in combinatie met een airconditioner of warmtepomp ontvangt u 1 set gratis trillingsdempers.**


Evo-Cover geeft de buitenunit uitstraling
Met de Evo-Cover kan de buitenunit van iedere airconditioner of warmtepomp op een fraaie manier weggewerkt worden. De duurzame omkasting is verkrijgbaar in gepoedercoat aluminium, in de kleuren zwart, steenrood, antraciet en wit of gelakt Douglas hout en is geschikt voor alle merken. Uniek aan de omkasting is dat de louvres naar wens, zowel naar boven als naar onder, geplaatst kunnen worden. De Evo-Cover is eenvoudig en snel te monteren en wordt geleverd in maat M t/m XL inclusief montagematerialen.
 


De voordelen op een rij:
• Elegante en fraaie afwerking voor elk merk airco of warmtepomp buitenunit
• Uitgevoerd in gepoedercoat aluminium of gelakt Douglas hout
• Eenvoudige montage in 5 minuten
• Duurzaam en onderhoudsvrij
• Uitvoerig getest (Peutz), geen invloed op de werking van de airco of warmtepomp
• Universeel: geschikt voor elk merk airco en warmtepomp
• Geschikt voor wand- en vrijstaande montage*
• Louvres naar wens te plaatsen (omkasting is omkeerbaar)

Maak nu kennis met de Soleco trillingsdempers
Soleco trillingsdempersets zijn ontworpen om de installatie van trillingsdempers onder veelgebruikte machines, zoals airconditioners en warmtepompen, kleine pompen of generatoren, te vereenvoudigen. 
De trillingsdempers zijn gemaakt van thermoplastisch elastomeer dat in tegenstelling tot rubber een hoge weerstand heeft tegen scheuren, atmosferische veroudering, ozon, detergenten, UV straling en tevens bestand is tegen temperaturen van -45°C tot +110°C. Bovendien heeft het oppervlak een slipvast, flexibel reliëf waardoor de opgeladen trillingsdemper bestand is tegen wrijving en tegelijkertijd de overdracht van geluid vermindert. De veer is KTL gecoat en geeft een optimale bescherming tegen roest. 

De kleuren geven het gewicht van de machine aan en in elke verpakking vind je een set schroeven, ringen en moeren en instructies voor installatie. De trillingsdempers zijn geschikt voor buitenunits tot maximaal 55, 80 en 120 kg. 

Downloads:
Leaflet Evo-Cover omkastingen 
Leaflet Soleco trillingsdempers

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met één van onze accountmanagers? Bel naar 010 258 11 21 of stuur een mail naar salesairco@centercon.nl.

*  Optionele uitbreiding met achterplaat en opstelvoetjes (enkel beschikbaar bij de EvoCover Douglas hout) voor vrijstaande montage, optionele bodemplaat voor wandmontage.
* * Deze actie loopt tot 31 juli 2021 en staat los van overige Centercon acties. Centercon behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigenDe actie geldt tot een maximum van 5 trillingsdempers per klant.