2021 juni - Prijswijzigingen per juli 2021

Centercon zal vanaf maandag 5 juli 2021 de prijzen van diverse productgroepen aanpassen.

Het zijn woelige tijden. Wereldwijd hebben we te maken met verstoorde levertijden en grote schommelingen in de prijzen van de belangrijkste grondstoffen. Dit heeft ook grote invloed op onze markt, hetgeen u waarschijnlijk al heeft opgemerkt.

De kosten voor onze leveranciers blijven stijgen waardoor zij genoodzaakt zijn om hun prijzen te verhogen. Per 5 juli voeren wij deze stijgingen door in ons assortiment. De gemiddelde prijsstijging zal tussen de 3% en 4% bedragen.

Door de volatiliteit van met name de grondstoffenmarkt kunnen onze leveranciers geen zekerheid geven voor stabiliteit van de prijzen in 2021.

Overzicht prijswijzigingen
Binnen de productgroep kunnen de prijzen van individuele artikelen variëren. Daarom adviseren wij u om altijd het artikelbestand te downloaden. Centercon biedt haar artikelbestanden in verschillende bestandsformaten aan via 
2BA.nl en artikelbeheer.nl. Meer informatie hierover vindt u hier.
Het bestand zal beschikbaar zijn vanaf 5 juli 2021.

Mijn Centercon
Wij adviseren u om via onze webshop uw actuele conditiebestand te downloaden. Indien u nog geen 
Mijn Centercon account heeft, kunt u uw persoonlijke inloggegevens aanvragen via onze website.


Persoonlijke service
Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten? Neem contact op met uw Centercon contactpersoon of bel met één van onze vestigingen. Wij staan graag persoonlijk voor u klaar!
 

Omschrijving Link
Brief met informatie over de prijsaanpassingen per juli 2021

Klik hier