2021 apr - Uitbreiding Danfoss veerveiligheden en wisselafsluiters

Graag informeren wij u over de uitbreiding van het assortiment veerveiligheden van Danfoss. De SFA 10 en DSV 10 zijn de eerste lanceringen in deze nieuwe reeks. De nieuwe veerveiligheden met een lagere capaciteit en een hoger drukbereik tot 65 bar zorgen voor meer flexibiliteit bij het ontwerp van uw systeem.
 

De SFA 10/ 10H is de kleinere variant van de SFA 15 en is verkrijgbaar van 10 tot 27 bar en 28 tot 65 bar met batch of individueel certificaat. De SFA10 heeft een verbeterd ontwerp wat zorgt voor een stabielere en betrouwbaardere insteldruk. De verzegelingskabel is ingekort om het risico op beschadiging tijdens de montage te voorkomen. Tevens zijn de onderhouds- en servicemogelijkheden verbeterd om het gemakkelijker en veiliger te maken.

Voordelen SFA10:

  • Flexibiliteit– groter capaciteitsbereik 
  • Gemakkelijk te installeren - lasnippels
  • Eenvoudige selectie met Coolselector®2
  • Wordt geleverd met een ‘non-stick’ vet voor gemakkelijke uitwisseling

De nieuwe DSV 10 wisselafsluiter is speciaal ontworpen om aan te sluiten op de capaciteit van de SFA 10 /10H en is goed toegankelijk voor servicehandelingen. De conus is ontworpen om een perfecte afsluiting te garanderen, zelfs met een laag aandraaimoment. De DSV10 heeft ook een positie-indicator waardoor de afgesloten poort duidelijk is te herkennen. Voor het afpersen van het systeem voor inbedrijfstelling zijn speciale blindpluggen leverbaar. 

Voordelen DSV10:

  • Positie indicator 
  • Blindplug beschikbaar – voor systeem druktest
  • Gemakkelijke installatie

Conclusie: 
De SFA 10 /10H – DSV10 combinatie positioneert zich hiermee voor kleinere installaties en toekomstige ‘low charge’ NH3 systemen

Downloads
Catalogusblad 1
Flyer NL
- Flyer EN
Technische data wisselafsluiter
Technische data veerveiligheden

Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager of via sales@centercon.nl en (010) 258 11 20.