2020 nov - Black Friday. Good do Friday!

Op vrijdag 27 november is het weer Black Friday. De afgelopen twee jaar hebben wij een kortingsactie gedaan met Testo apparatuur. Dit jaar kiezen we voor iets anders!

Op deze dag willen wij graag iets terugdoen voor de maatschappij. Het was voor heel veel mensen, maar vooral ook voor kinderen, een moeilijk jaar. Daarom hebben wij ervoor gekozen op Black Friday 2% van onze dagomzet te doneren aan Nationaal Fonds Kinderhulp.
Waarom? Dat leest u hier: https://kinderhulp.nl/nieuws/kinderen-dreigen-dupe-te-worden-van-financiele-gevolgen-coronacrisis/

Wat doet Nationaal Fonds Kinderhulp?
1 op de 12 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat zijn ruim 300.000 kinderen tot 21 jaar die een verre van zorgeloze jeugd hebben. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is. Vrienden thuis uitnodigen is spannend, want er is zo weinig. Voor een warme winterjas als het écht koud begint te worden, is niet altijd genoeg geld. Ook een fiets, om met vrienden mee naar school te kunnen fietsen, is niet vanzelfsprekend. Laat staan verder kunnen studeren na de middelbare school.

Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Wanneer andere instanties niet meer kunnen helpen, is Kinderhulp er. 

En Centercon draagt hier graag een steentje aan bij.

Help ons deze actie tot een groot succes te maken! Laten we er samen voor zorgen dat er een flinke donatie kan worden gedaan aan Nationaal Fonds Kinderhulp.