2020 mei - Update Eurovent certificering LG VRF-systemen

Onlangs zijn de nieuwste LG Multi V 5 en Multi V S-systemen Eurovent gecertificeerd. Eurovent is de onafhankelijke Europese belangenorganisatie voor de HVAC-branche die streeft naar eerlijke concurrentie binnen de klimaatbranche. Middels een certificeringsprogramma wordt de kwaliteit gewaarborgd. 

Eurovent zorgt ervoor dat de producten door een onafhankelijke partij worden getest, voldoen aan de ontwerpspecificaties en worden getoetst op de geldende Europese norm. Dankzij deze certificaten hebben adviseurs en installateurs meer inzicht in de diverse VRF-systemen en kunnen deze op bepaalde zaken, zoals bijvoorbeeld de energieprestaties en technische specificaties, met elkaar vergelijken.

Multi V 5 en Multi V S
De Multi V 5 is een uiterst efficiënt VRF-systeem en maximaliseert het gebruikerscomfort met functies zoals Dual Sensing Control en Ultimate Inverter Compressor. Daarnaast is de Multi V 5 standaard voorzien van LG’s Black Fin coating.

De Multi V S is het kleine broertje van de Multi V 5, maar biedt net zoveel voordelen. Beide twee- en driepijpssysteem varianten zorgen ervoor dat de unit gelijktijdig kan koelen en verwarmen. Het VRF-systeem heeft lage operationele kosten, is eenvoudig te installeren en biedt comfort door een individuele werking in verschillende ruimtes. Het compacte formaat van de MULTI V S maakt de unit zeer geschikt voor de klimaatbeheersing van woningen en kantoren.

Eurovent en LG
LG hecht veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Zodoende was het één van de eerste fabrikanten die het onafhankelijke Eurovent-certificaat ontving. LG kreeg het onafhankelijke Eurovent-certificaat voor VRF-airconditioning.

De meest recente Eurovent-certificaten zijn hier te vinden.
 

Wilt u meer informatie over de Eurovent certificering of over onze VRF-oplossingen? 
Maak een afspraak met één van onze accountmanagers of neem contact op via 010 258 11 21 of salesairco@centercon.nl.

Bron: www.lgklimaat.nl