2020 aug - Nieuw! LG DUALCOOL met luchtreiniger

Bij Centercon is de nieuwe LG DUALCOOL met luchtreiniger verkrijgbaar.* De LG DUALCOOL kan een ruimte koelen en verwarmen en tegelijkertijd de lucht zuiveren. De Dual Inverter Compressor past voortdurend het toerental aan om de gewenste temperatuur te handhaven. Met als resultaat een verlaging van het energieverbruik met bijna 70 procent.

Op de LG DUALCOOL airconditioner zijn de nieuwste technologieën, zoals de Dual Inverter Compressor, toegepast die het rendement binnen afzienbare tijd verhogen. Een ruimte wordt tot 40 procent sneller gekoeld op een ecologisch verantwoorde manier. Daarnaast heeft de LG DUALCOOL tot 70 procent minder energieverbruik in vergelijking met toestellen zonder inverter technologie. Uiteraard heeft u 10 jaar garantie op de compressor.

Verbetering luchtkwaliteit
Bovenop de unit bevindt zich de ingebouwde luchtreiniger die middels een PM 1.0-sensor de hoeveelheid fijnstof in de lucht meet en indien nodig begint met reinigen. De ultrasone verspreider zorgt ervoor dat tot 5 miljoen negatieve ionen zich verspreiden. Deze hechten zich aan de stofdeeltjes die worden aangetrokken door de positief geladen filter, waarin deze gezuiverd worden en opnieuw worden uitgestoten. Met een veel betere luchtkwaliteit als gevolg. Op het Smart Display is de luchtkwaliteit af te lezen aan de hand van vier kleuren. Uiteraard kunt u de luchtreiniger ook koppelen met de LG ThinQ-app zodat alles op afstand gemonitord kan worden.

Waar en waarom
De LG DUALCOOL met luchtreiniger is geschikt voor het verwijderen van vervelende geurtjes van huisdieren, verf of chemische schoonmaakproducten. Maar ook voor mensen met allergieën kan deze unit een uitkomst bieden. Op plaatsen waar meerdere mensen zich in een ruimte bevinden waar de mogelijkheden voor verluchting niet altijd voldoen, kan de LG DUALCOOL uitstekend worden ingezet.

Belangrijkste kenmerken:

  • Snel verwarmen en koelen
  • Reinigt de lucht
  • Ingebouwde wifi
  • 10 jaar garantie op de compressor

Wilt u meer informatie over de LG DUALCOOL met luchtreiniger? U kunt ons voor al uw vragen bereiken via 010 258 11 21 of salesairco@centercon.nl.

* Wij informeren u graag over de verwachte levertijden.