2018 mei - Monobloc: de warmtepomp die overal past

Mei 2018 

Therma V Monobloc: de warmtepomp die overal past.

De combinatie van het beste van de huidige warmtepomptechniek en eenvoudige installatie maakt de nieuwe LG Therma V Monobloc de perfecte oplossing voor woonhuizen waar de ruimte beperkt is. Uniek is het watertemperatuurbereik van 65 graden Celsius zonder toevoeging van elektrische heaters. LG Therma V Monobloc is vanaf juni uit voorraad leverbaar door Centercon, de Rotterdamse totaalleverancier in koude- en klimaattechniek.

Compacte oplossing
Met alleen wateraansluitingen naar het buitendeel en zeer beperkte bedrading is de LG Therma V Monobloc moeiteloos, zonder koeltechnische handelingen, te installeren. De bediening en een eventuele boiler zijn de enige componenten in huis, dus de impact op het interieur is minimaal. De kleine buitenunits kunnen vrijwel overal gemonteerd worden, waardoor het een zeer geschikte oplossing is voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

De nieuwe LG Therma V Monobloc is beschikbaar in zes uitvoeringen: 5 kW, 7 kW, 9 kW, 12 kW, 14 kW en 16 kW. De unit is standaard voorzien van black fin coating. Een gebruiksvriendelijke regeling met RS3 controller en vorstbeveiliging maken dat het systeem weinig onderhoud en service behoeft.

Hoog seizoensrendement
Met een SCOP waarde van 4,45 en het A+++ energielabel scoort de nieuwe Monobloc zeer hoog. Het uitstekende seizoensrendement dankt deze warmtepomp aan de door LG ontwikkelde eigen compressor. Door vloeistofinspuiting halverwege het compressieproces wordt het verwarmingsvermogen bij lagere buitenluchttemperaturen groter. LG Therma V Monobloc heeft een betrouwbare werking met een vrijwel constante capaciteit bij lage buitentemperaturen: 100% bij -7 graden Celsius en 75% bij -15 graden Celsius. Het maximale bereik is -25 graden Celsius. Door gebruik van het  koudemiddel R32, blijft de GWP-waarde laag.

Dienstverlening van Centercon
Als totaalleverancier is Centercon meer dan alleen een groothandel. Centercon denkt graag mee over complete oplossingen in koude- en klimaattechniek, inclusief vloerverwarming en afgiftesystemen. Door intensieve projectbegeleiding op de bouw wordt de opdrachtgever ondersteund om tot een optimaal eindresultaat te komen. Uniek is de vijf jaar systeemgarantie op de totaalsystemen van Centercon. Kortom, Centercon maakt het u graag gemakkelijk: snel, deskundig en persoonlijk.

Contact
Wilt u meer informatie over de LG Therma V Monobloc of een afspraak maken met één van onze accountmanagers? Bel naar 010 258 11 21 of stuur een mail naar centercongaatverder@centercon.nl.