2018 dec - Prijswijzigingen februari 2019

Centercon zal vanaf maandag 4 februari 2019 de prijzen van diverse productgroepen aanpassen. De gemiddelde prijsstijging zal tussen de 3% en 4% bedragen. De oorzaken hiervan zijn met name de stijgende bedrijfs- en productiekosten van onze toeleveranciers.

Overzicht prijswijzigingen
Binnen een productgroep kunnen de prijzen van individuele artikelen variëren. Daarom adviseren wij u om altijd het artikelbestand te downloaden van www.centercon.nl (onder ‘Actuele productgegevens’), of van www.2ba.nl.
Het bestand zal beschikbaar zijn vanaf 4 februari 2019. 

Mijn Centercon
Wij adviseren u om via onze webshop uw actuele conditiebestand te downloaden. Indien u nog geen ‘Mijn Centercon’ account heeft, kunt u uw persoonlijke inloggegevens aanvragen via onze website

Persoonlijke service
Heeft u vragen of wilt u advies over onze producten? Neem contact op met uw Centercon contactpersoon of bel met één van onze vestigingen. Wij staan graag persoonlijk voor u klaar!

Fijne feestdagen
Namens het hele team bedanken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de aangename samenwerking in 2018. Ook in het nieuwe jaar staan wij weer graag voor u klaar. Wij wensen u en uw naasten prettige kerstdagen en een fantastisch 2019!

Omschrijving Link
Brief met informatie over de prijsaanpassingen per februari 2019

Klik hier