2018 dec - Catalogus CO2-oplossingen Koudetechniek

December 2018

Nieuwe Catalogus CO2-oplossingen voor commerciële koudetechniek 2018/2019.

Ontdek de nieuwe Catalogus CO2-oplossingen voor commerciële koudetechniek 2018/2019 van Centercon. Een compleet naslagwerk met alle producten die u de mogelijkheid geven om ook in het commerciële segment toekomstbestendige koel- en vriesinstallaties te plaatsen. Naast lucht- en watergekoelde aggregaten zijn ook diverse luchtkoelers opgenomen en uiteraard alle benodigde regelapparatuur en koeltechnische componenten. Aangevuld met de benodigde gereedschappen biedt dit alles wat u nodig heeft om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de koudetechniek.

Altijd up-to-date
Onze data is onderhevig aan wijzigingen. Daarom kunt u voor actuele technische informatie en prijzen het hele jaar gebruikmaken van onze online catalogus. Uiteraard kunt u voor vragen of advies altijd terecht bij uw accountmanager.

Uw gemak, onze prioriteit
Ook op andere vlakken is uw gemak onze prioriteit. Wij besteden de grootste zorg aan uw bestellingen. Wist u bijvoorbeeld dat u uw bestelling eenvoudig kunt doorgeven via onze webshop en de Centercon App? Daarnaast rijden we met eigen vrachtwagens en chauffeurs. Zo ontvangt u uw producten op een locatie en tijdstip dat u het beste uitkomt. 

Voorraad
Centercon heeft het meest complete assortiment voor de koude- en klimaattechniek. Alle toonaangevende merken zijn opgenomen in het leveringspakket. Bovendien is het merendeel direct uit voorraad leverbaar.  Zo ook de componenten uit deze Catalogus CO2-oplossingen voor commerciële koudetechniek 2018/2019.

24/7 Service
Bij Centercon begrijpen wij als geen ander dat snelheid en persoonlijke service voor u als ondernemer van groot belang is. Daarom zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Bovendien heeft elke vestiging van Centercon een afhaalbalie waar u (spoed)bestellingen kunt afhalen. De afhaalbalie in Rotterdam is zelfs op zaterdag geopend. Kijk hier voor onze uitgebreide service mogelijkheden buiten kantoortijden. 

Vraag hier een gratis exemplaar aan.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met één van onze accountmanagers? Bel naar 010 258 11 20 of stuur een mail naar centercongaatverder@centercon.nl.