Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Iedereen binnen, maar ook buiten de organisatie is belangrijk. Samen geven wij inhoud aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. 

Enkele voorbeelden

  • Stichting Als het je raakt zet zich in voor onderzoek naar ' ALS', een ziekte van de zenuwcellen die de spieren aansturen. De organisatie heeft met de Amsterdam City Swim bijna 2 miljoen euro opgehaald! Onze collega Menno Bosman heeft zich zelf ook persoon ingezet. Meer informatie 
  • Centercon duurzamer met 1.000.000 druppels! Het project 1.000.000 druppels stelt zich tot doel om een miljoen mensen duurzamer te maken. Zo ontwikkelen we samen een duurzame maatschappij! Dit doen we door elke week een duurzame tip (De Druppel van de Week) te versturen. Dit zijn tips op zowel milieu- als sociaal gebied. Lees hier meer.
  • Stichting Ambulance WensCentercon heeft een LG wandmodel gratis beschikbaar gesteld voor deze stichting. Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Help ook mee.
  • Voedselbank Breda kent tegenwoordig een fantastisch binnenklimaat. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Centercon, in samenwerking met WHR, Zuidpool, Jabobs Electro Groep en LG, de voedselbank een complete installatie geschonken. Lees hier meer.
  • Centercon heeft nu ook elektrische personenwagens in haar wagenpark opgenomen. Speciale oplaadpunten zijn voor, zowel de medewerkers als voor klanten, op de locatie te Rotterdam geplaatst.

Certificatie

Centercon is CO2 prestatieladder gecertificeerd. ​Lees hier meer over onze CO2 prestatieladder en MVO beleid.