Actuele productgegevens (Excel en PAB200)

Het gemak van Centercon en 2BA

Sinds 1 januari 2010 biedt Centercon haar artikelbestanden in verschillende bestandsformaten aan via 2BA.nl; de website van de organisatie BestandsBeheer Artikelen. 2BA houdt zich bezig met het onderhouden, beheren en exploiteren van de uniforme artikelbestanden voor de verschillende sectoren uit de installatiebranche. Iedere maand stuurt Centercon een bestand met artikelgegevens en brutoprijzen naar 2BA. Als 2BA-abonnee krijgt u toegang tot onze actuele artikelbestanden. Bovendien kunt u onze prijs- en productgegevens eenvoudig koppelen aan uw softwarepakket. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste artikelgegevens en actuele prijzen.

Syntess-gebruikers, brutoprijzen en conditiebestanden

Voor gebruikers van o.a. het Syntess softwarepakket zijn er bij de softwareleveranciers aparte modules beschikbaar om artikelbestanden via 2BA te kunnen koppelen. Wanneer u het conditiebestand eenmalig laat inlezen kunt u de actuele brutoprijzen automatisch laten bijwerken door 2BA. Wanneer u geen gebruik wilt maken van 2BA, kunt u de artikelbestanden van onze website blijven gebruiken in combinatie met de inleesmodule van Syntess. Verder kunt u uw eigen conditiebestand downloaden via onze webshop Mijn Centercon. Dit bestand is in het standaard ICC formaat en kan met de meeste softwarepakketten worden gebruikt. Ons advies is om bij het importeren van nieuwe artikelbestanden ook altijd een nieuw conditiebestand te downloaden.

Actuele artikelbestanden downloaden

Als u geen 2BA-abonnement heeft, kunt u hieronder de meest recente bestanden downloaden in het door u gewenste formaat. Via onze webshop Mijn Centercon kunt u het actuele artikelbestand met uw persoonlijke artikelcondities downloaden. Dit bestand is eenvoudig te gebruiken in Microsoft Excel en kan in uw eigen bedrijfssoftware worden geïmporteerd. In de onderstaande tabel vindt u de links naar onze artikelbestanden met actuele brutoprijzen.

Artikelbestanden

Datum

Bestandtype

2BA artikelbestand                                  

1 februari 2021

PAB200

Centercon's artikelbestand in Excel

1 februari 2021

Excel

 

Artikelbestanden

Datum

Bestandtype

2BA artikelbestand

1 mei 2020

PAB200

Centercon's artikelbestand in Excel

1 mei  2020

Excel

 


In onze artikelbestanden worden alleen actuele artikelen opgenomen. Wij adviseren om bij het importeren van nieuwe artikelbestanden altijd de oude artikelen ook direct te verwijderen in uw eigen systeem. Op deze manier is uw systeem actueel en werkt u altijd met de juiste artikel- en prijsgegevens.