Leveringsgemak

Uw klant verwacht dat u uw afspraak binnen de afgesproken tijd nakomt. Centercon zorgt ervoor dat het benodigde materiaal op tijd beschikbaar is. Hoe en waar u wilt. Uw order werken wij snel, deskundig en persoonlijk af.

 • Vandaag besteld? Morgen in huis!
  Als u voor 17.00 uur bestelt, worden de goederen de volgende werkdag geleverd (mits uit voorraad leverbaar). Wij denken graag met u mee over de meest efficiënte manier van afleveren.
 • Direct afhalen of eerst reserveren
  Artikelen die op voorraad liggen op uw vestiging kunt u tijdens de openingstijden op elk moment afhalen. Uiteraard kunt u artikelen telefonisch reserveren. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling klaarstaat op uw Centercon vestiging.
 • Ander tijdstip of andere locatie?
  Onze vrachtwagens rijden vaste routes en leveren dus op vaste tijdstippen. Toch is er ruimte voor specifieke wensen, wij bezorgen overal in Nederland.
 • Spoed?
  Voor spoedeisende orders kunnen wij expressdiensten of koeriers inschakelen. Onze partners staan garant voor zeer snelle en correcte aflevering. Na 1 telefoontje is uw bestelling binnen 15 minuten naar u onderweg.
 • Nachtleveringen
  Uw bestelling nog dezelfde nacht voor 07.00 uur laten afleveren behoort tot de mogelijkheden.
 • Versoepelen juiste aflevering?
  Als u het 06-nummer van de verantwoordelijke op de bouw of uw project vermeldt, versoepelt dat de juiste aflevering. De chauffeur meldt zijn komst dan van tevoren aan, zodat men op het afleveradres de goederen direct in ontvangst kan nemen.
 • Per order verpakt, mét aanwijzingen
  Artikelen voor verschillende opdrachten worden ook op één adres overzichtelijk bezorgd. Standaard verzamelen wij het grootgoed per order op een pallet en het kleingoed per order in kleine dozen. Wij kunnen een order ook per (deel)project verpakken. De verpakking kan voorzien worden van een specifieke tekst voor snelle verwerking van de artikelen na ontvangst. U kunt dit en andere wensen over de verpakking met de medewerkers van uw Centercon vestiging bespreken.